Massage

Thai Yoga Massage
En holistisk massage som arbetar med hela kroppen från fötter till huvud. Även kallad den late mannens yoga. Perfekt som en avslutning på dagen efter en dag på fjället eller för att göra dig redo för att gå ut i naturen eller under en vilodag. Jag arbetar med lätta men djupa tryck på olika punkter i din kropp och med mjuk stretching över hela kroppen. Efter massagen känner du dig nyfödd. Du har ökad rörlighet och flexibilitet, livsglädjen är helt enkelt större. Massagen ger dig en djup avslappning och utförs med kläderna på. Kom i mjuka och rörliga kläder. Finns också att låna vid behov.

Saskia
1 tim: 995kr
1,5 tim: 1345kr
Bukmassage (Chi nei tsang)
En timmes full uppmärksamhet till din mage. Jag jobbar mjuk med att ta bort spänningar och ökat blodflöde. Denna massage passar dig som har ryggproblem, menssmärtor, matsmältningsproblem eller behöver emotionell avslappning (T.ex om du bär på mycket ångest, ilska och sorg). Du kommer känna dig mer avslappnad, stabil och centrerad efter denna massage.

Saskia
1 tim: 1345kr
Avslappnande massage
En massage som i flera steg ger återhämtning, avslappning och smärtlindring. I massagen arbetar jag med dina muskler, din hud och din bindväv. Genom ökad blodcirkulation får dina muskler ny stryka och fräshet. Ytterligare effekter är att kroppens stress minskar och “må bra hormoner” som oxytocin och endorfiner frigörs. Massagen är genomgående mjuk och härlig och ger en skön avslappnande känsla efteråt.

Hubbe
1 tim: 995kr
1,5 tim: 1345kr
Djupgående massage
Massagen som verkligen jobbar på djupet. Denna massage är utmärkt för personer med triggerpunkter, låsta muskler, stelhet, tränar mycket, har vissa typer av skador eller helt enkelt gillar när det känns! Mindre olja används för att kunna fokusera på punkter och utföra djupgående töjningar. En massage där vi jobbar igenom kroppen och du känner dig yngre och starkare, fått tillbaka din rörlighet. Kanske har smärtan du gått med ett tag nu försvunnit ur din kropp.

Hubbe
1 tim: 995kr
1,5 tim: 1345kr
För att boka massage, kontakta receptionen.
0647-701 01 eller boka@storlienhogfjallshotell.se